Rev’it Discovery en Pioneer: de ultieme adventure laars in een alledaagse look

You may also like...

1 Response

 1. Ik ben recentelijk naar de Alpen geweest en heb een stel mooie passen weten te bedwingen. Dit deed ik met de Rev’it! Discovery aan mijn voeten. Deze mocht ik testen voor EKO-motorwear en ik ben onder de indruk.

  Als eigenaar en redacteur van Beardedvstromrider.com heb ik al het een en ander aan producten mogen testen en reviewen. Toch ben ik zeer onder de indruk van de productie kwaliteit en het comfort van de Rev’it! Discovery laars. De unieke Boa sluiting is echt geweldig en verdeelt de druk mooi over de hele laars. Geen clips of straps meer die net strakker zijn dan de ander en een drukpunt creëren. Na ruim 3 weken iedere dag gedragen te zijn stinken ze niet. Dit komt door de Zilver ion technologie die zich in de laars bevindt. Hoe lang dit houdt weet ik niet precies maar geloof mij… mijn andere laarzen roken pittiger na 3 weken.

  Wat vind ik top aan de laars:
  Ik vind de productie kwaliteit en stijl van de laars echt geweldig. Ik had mijn bedenkingen bij het Boa systeem maar ik ben nu verkocht! Het is robuust en verspreid de druk over de laars zoals het hoort te doen. De Vibram zool is een mooi stevig platform wat zich uitstekend leent voor het wandelen naast het motorrijden. De geïnjecteerde protectie in de enkel voelt stevig maar niet belemmerend. Tevens geven de protectie in de scheenflappen een goed en veilig gevoel. De laars oogt sterk en robuust. De buiten zijde is geheel van leer en de suéde stukken aan de binnen kant zorgen dat je geen krassen op je motor krijgt door harde stukken.

  Wat vind ik minder aan de laars:
  Eigenlijk is het enige waar ik wat aan moest wennen de grootte. Ik moest een schoenmaat groter nemen omdat de laars wat smal valt. Dit betekende dat ik eventjes moest wennen aan het schakelen en aan het gevoel van de laars op de motor. Dit was na zo’n 3 ritjes helemaal verdwenen en was het weer helemaal goed.

  Al met al een zeer goede laars en zijn geld dubbel en dwars waard. Ik zou hem zeker nog een keer kiezen mochten deze ooit kapot gaan.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *