Review: Shark EVO-One

Gil

Gil Plaquet (29) bracht als kind vele zomerzondagen door achterop de Intruder '92 van zijn vader. In 2010 nam hij grootvaders BMW R1100R '97 over en zette sindsdien als stevig wat kilometers op de teller. Als freelance fotograaf en IT support is zijn motorrad zijn dagelijks werkpaard.

You may also like...

2 Responses

 1. Lammens Bert zegt:

  Heb de Evoline 3.
  Letterlijk de SLECHTSTE helm die ik ooit gehad heb…
  Werd al 2 maal vervangen omdat de verf afpelde. Bij de derde helm eindelijk verf die erop blijft, maar waterinfiltraties via het zonnevisier (niet interessant in België). Antwoord van Shark was simpel: te veel regen in 1 keer… Ze kunnen mij wel een 3-tal producten aanraden, die allemaal niets doen!
  Dit is volgens mij niet de juiste helm voor iemand die, zoals ik, dagdagelijks woon-werkverkeer doet in alle weersomstandigheden.

  • Gil zegt:

   Hey Bert,

   Dat is een inderdaad een mindere ervaring. Ik kan niet spreken voor de Evoline 3, ik heb enkel de 1 en 2 gehad.

   Ik heb als freelancer geen vaste dagelijkse route maar doe wel 80-90 procent van m’n verplaatsingen met de moto en rij in de winter zolang het niet ijzelt. Ik ben EVO-One op vakantie door één heel zware regenbui gereden en heb niet meteen een lek gehad. Mijn moto haalde het helaas niet, maar dat is een ander verhaal.

   Enige wat ik met m’n EVOLine voor heb gehad is dat de cover plates op de torx-vijzen van het mechanisme loskwamen. Heb toen nieuwe exemplaren opgestuurd gekregen.

   Groeten,

   Gil

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *